Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkt med en stillsam, eftertänksam melodi.


I längtan ligger min väg

Jag längtar att leva
med meningsfullhet
En riktining, ett mål
Jag lyssnar till rösten
som viskar i hjärtat,
som leder på vägen
att bli den jag är
I längtan ligger min väg




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lykta
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-19 13:36



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra! Väldigt lågmält och vackert skrivet.
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

lykta
lykta