Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

737



Här rusar livet på
och stannar upp
och drar efter andan
och vill mer och vill bort och vill inget hellre
än att vara kvar


Jag

Modigare än någonsin nyligen.

Men också oroligare i hjärtat än vad till och med jag trodde var möjligt.

Högt ovan molnen rinner det från min hand. Svettar jag ner din mörka tröja.




Fri vers av fyndighetsberättaren
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-19 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fyndighetsberättaren
fyndighetsberättaren