Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust



Doft av nybakat
bröd gräddat i vedspis en
gråkall höstmorgon
väcker livsandar till liv
inget är som brödsmulor

i sängen efter
en lång och het natt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-20 09:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja om vinternatten är het som en ugn med nygräddat så är det väl bara att gratulera. Bra mot golvdraget, som Omar eller Ture Sventon skulle ha kunnat säga...
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP