Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korvgubbe utan gumma



Nakna i duschen
hur vi mätte varandras
kön med blickarna
hästkukens var störst hans lott
blev sälja varm korv med bröd




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-20 12:33



Bookmark and Share


  wildrose
Hihihi
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP