Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härdsmälta



Markören blinkar
orden uteblir stirrar
på ett blankt papper
tankarna löper amok
utan mening ingen bok




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-20 16:24



Bookmark and Share


    AA VIP
Känner igen mig när orden stockar sig, finns där, men kommer inte ut som en text. // AA
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP