Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lotusblomma



Berättelser till
synes utan sammanhang
vävs till gobeläng
tvinnade trådar minnen
anfrätta av tidens tand

hänger blekta av
sol över min änklingssäng
snusar på kudden
minns doften av vår sista
tid innan hösten tog dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-20 17:42



Bookmark and Share


  stella
Behaglig!
2010-11-21

    Vimala
Tilltalar mig direkt, sorglig och melankolisk och fint bunden.
2010-11-20

    ej medlem längre
Vemodigt, men vackert berättat!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP