Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man kokar te så bör man tänka på vad man gör. För den som är litet vimsig och brukar ha tomtar på loftet, förekommer det att han häller lösteets flisor i vattenbehållaren istället för i tesilen. Var extra vaksam då du går på besök.


Lita på historieböckerna!





Lita på att
de historieskrivningar som
är helt och

hållet sanningsenliga är
av den typ
som hittats på.

Exempelvis vandringshistorier, skrönor
noveller, romaner samt
som ren dikt.

Ja, och så
förstås alla dessa
adekvata högintressanta Bellmanhistorier.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-20 19:50



Bookmark and Share


  peter markurth
lita på det du själv kan påvisa=bevisligen, belysande text...
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP