Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräcklig

Det svarta fåret
som aldrig riktigt passar in
som inte riktigt får plats
i eran verklighet

Kommer aldrig riktigt fram
ser på när andra korsar mållinjen
Ensam förlorare.
Bortglömd och ignorerad

Räcker aldrig riktigt till
är aldrig tillräckligt bra
Aldrig tillräckligt bra
Aldrig nog att bara vara jag

Tom

Ensam

Kall

ser jag er

ser jag er gemenskap

ser vad jag vill ha

Men vem är jag

Aldrig jag

Aldrig tilräcklig

Aldrig vi

Gör mitt bästa
Sliter som ett djur
Allt i min makt
För att bara få finnas till

Hur jag är gör
hur jag än försöker
Räcker jag aldrig fram
Räcker jag aldrig till

Räcker aldrig riktigt till
är aldrig tillräckligt bra
Aldrig tillräckligt bra
Aldrig nog att bara vara jag




Fri vers av The_Grey_Lady
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-21 00:20



Bookmark and Share


  419
åh herre vad bra den här texten är. känner igen mig så att det nästan är läskigt. applåd
2010-11-26

  Ranja Bjurman
Känner igen.
Ibland är det man själv som distanserar sig och skapar avståndet, fast man inte ser det själv. Det är svårt att älska sig själv och tillåta sig att vara.
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

The_Grey_Lady