Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp igen...ingen bagatell



Färgblind ritar i
glödande raseri med
kol i svart och vitt
blind för de uppenbara
ögonblick som gick förbi

lomhörd inte döv
hittar melodin tecknar
noter på linjer
i obalans som knuffas
och faller lite var stans

försöker med ord
fånga det meningsfulla
då uppstår total
anarki bokstäverna
rasar dominoeffekt

och då återstår
bara tankekaos samt
fullständig skrivkramp




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-21 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP