Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dansar en sorgsen dans

vi dansar
en sorgsen dans

vi blickar ut
över det tomma folkhavet
av dystra hjärtan

vi drar en lättnads suck
och ber om ursäkt

vi säger förlåt
och faller ihop

vi dansar
en sorgsen dans

vi blickar ut
över det tomma folkhavet
av döda hjärtan




Fri vers av Miss Hallonröd
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-21 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert och vemodigt
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Miss Hallonröd
Miss Hallonröd