Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förförarens dagbok 1



Sju röda rosor
ostron och Champagne och du
min vän till dessert




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 14:36



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
hela kostcirkeln på en gång, massor med vitaminer. Tack!
2010-11-21

    ej medlem längre
mumma ;)
2010-11-21

  Jocy Joyless
mmh ;)
2010-11-21

  * MARY *
oj ..oj..oj... !
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP