Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.
Det kan ingen ta ifrån mig.
Jag bryr mig inte om småsaker när jag är i dina armar.
Det finns ingen anledning.
Alla saker jag grubblar på är som bortblåsta och ett lugn fyller mitt bröst.

Du kan få mig lugn,
få mig att hoppa av glädje och skälva av lust.
Du får mig att känna!

En känsla som får mitt hjärta att banka hårt.

Dunk,
dunk,
dunk

Med en trumslagares taktfasthet får du mitt hjärta att slå hårdare än det någonsin slagit förr.
Trots att känslan kan överväldiga mig ibland känner jag mig lugnad.

Lugn nu när jag vet att jag kan känna.




Fri vers av johannarkarlsson
Läst 177 gånger
Publicerad 2010-11-21 19:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
skönt med en text så klar och tydlig utan en massa metaforer som ofta nog kan göra en text svårbegriplig och ogripbar, känns som en 'ärligt inkännande' text, förtjänar sina trenne pajer på kantarell
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

johannarkarlsson
johannarkarlsson