Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Mitt magiska skepp

Sitt inte där och deppa
Sluta och häng läpp
Följ med mig på en resa
I mitt magiska skepp
Luta dig bekvämt tillbaka, raring
Låt sätet bli en del av dig
Slut sen dina ögon
Och sväva iväg tillsammans med mig
I mitt magiska skepp
I mitt magiska skepp

Öppna dina sinnen
Glöm alla invanda begrepp
För allting är möjligt
I mitt magiska skepp
Vi kan röra oss i tiden, raring
Framåt eller tillbaka, vilket du vill
Ja, vi kan förflytta oss i tid och rum
Eller få tiden att stå still
I mitt magiska skepp
I mitt magiska skepp

Jag tankar mitt skepp med tankar
Från en källa av gränslös energi
Så när jag vill lätta ankar
Släpper jag bara lös min fantasi

Sitt inte där och deppa
Sluta och häng läpp
Följ med mig på en resa
I mitt magiska skepp
Vi kan besöka exotiska världar, raring
Som aldrig skådats genom en lins
Ja, vi kan röra oss i dimensioner
Som ingen anar att de finns
I mitt magiska skepp
I mitt magiska skepp




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-11-22 10:34



Bookmark and Share


  Alysse VIP
"Jag tankar mitt skepp med tankar
Från en källa av gränslös energi
Så när jag vill lätta ankar
Släpper jag bara lös min fantasi"

Helt underbart och fantastiskt skrivet
Så fint!
2016-03-14

  dylanesque
"Take me on a trip upon your magic swirlin' ship,
My senses have been stripped, my hands can't feel to grip,
My toes too numb to step, wait only for my boot heels
To be wanderin'.
I'm ready to go anywhere, I'm ready for to fade
Into my own parade, cast your dancing spell my way,
I promise to go under it."

påminde mig om dylans mr tambourine man. :)

tummen upp
2015-04-15

    ej medlem längre
Vackert
2015-04-06

  mare VIP
Underbar
sparar!
2015-04-06

  Skvattram
Den lyser alltid upp en regnig dag,
jag skulle följa med när helst :-)
2014-06-01

  Kalle.O
Man får lust att sätta melodi till denna...
Bra!
2010-12-26

  Ninananonia VIP
Applåd! :)
2010-12-19

  mare VIP
Applåderar denna mycket bra text !
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP