Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man går fram till en främling i vimlet för att be om en kram för att man gått så länge och frusit utan varken vänskap eller kärlek, då gäller det att se ut precis som om det bara är en kram man är ute efter och inte personens tillhörigheter.


Hon och han, samt Smeker en kind (två texter till priset för en)






När hon kom hem var han inte hemma.
när hon kom till arbetet var han annorstädes.
då hon kom annorstädes var han hemma.
när han kom hem var hon på arbetet.
när han kom till arbetet var hon annorstädes.
då han kom annorstädes var hon hemma.


&


Hon smekte trädets kind, dess löv smekte hennes
vinden var dess vän och solen var hennes
fiskarna i ån och fotspåren i snön
så berättade älven för bäcken
sagor om människor och andra ting
bara om sig själv nästan aldrig någonting




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-22 13:18



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
om den vita flodångaren med två svarta skorstenar är det värt att berätta..LÄNGE!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP