Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimmiga dagar




Hantverkargatan
2005
En trappa upp från världen
kämpar kolfläktsfiltret mot den kraftiga rökridån

Medan Vi

kämpar

för kärleken


där singlar det aska ner i mitt knä
dina ord ner i min mage

-när
kommer det
hända
oss?


Där förklarar vi krig mot den packade pojken
pulvermoset som bomull runt hjärtat
och
max 4 timmars sömn
medan msn skriker på dig.


Sedan
händer det
Oss

Han händer oss
Och hon
Händer oss

Askfaten byts mot blomsterkvast och rökridån mot
Rosamoln,
Har vi funnit den nu
Lyckan?


Tänk om vi stått kvar på vårt dimmiga slagfält
slagit oss vidare genom livet,

Duckat för
Honom

Duckat
För henne


Om hantverkargatan 2005

Inte hade behövt bli
Ett Stockholm
Och en vår 2006

Hade du som jag
Kanske haft
lättare att känna


Tillit

nu






Fri vers av fyndighetsberättaren
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-22 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fyndighetsberättaren
fyndighetsberättaren