Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.10.02
13.12



blind


jag var blind

innan jag föddes var jag blind

men jag såg allt så mycket klarare då


vill du vara blind med mig?


*

när jag slår in min näsa
i spegelglaset

då ser jag mina pupiller

*

varför har människor smink?

det är ju inte naturligt


att vilja bli sedd på långt håll

*

kanske har du aldrig

nått fram till

vem är jag?

*

är det här din mask?
har du tappat bort dig?

låt mig laga revan här...

jag ser dig

genom din mask

*




Fri vers av Nightngale
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-12-02 13:12



Bookmark and Share


  Anna H
Jag tror faktiskt att det är naturligt att vilja bli sedd på långt håll, lika väl som på nära håll förståss, men man släpper olika människor olika långt inpå sig. För blir man inte sedd på håll är chansen inte heller så stor att man blir sedd på nära håll nämligen.

Flera tänkvärda så texter som i förhållande till varandra kanske känns en aning spretiga, men vad gör det.
2005-12-05

  gabor nagy
"låt mig laga revan här"tyvärr detta är orsaken till att vi bär masken
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale