Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.12.02
13.24



vi älskade


vi älskade
långt innan orden
fanns

lättade
vi från kedjor
åtsmidda

tunga
handledsbundna


vi vinglösa
gavs
frihetsstyrka

flög vi


till varandra


drog ur jorden upps
åt
runor

smaskande
tillsammans




Fri vers av Nightngale
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-12-02 13:26



Bookmark and Share


    Ina
Må bare si eg elsker svensk.
du skriver så pent! det er utrolig deilig å lese:)
Klemmer Ina
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale