Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Twilight

Som en smygande dimma
nattmörkret som flyr
gryningens vita plåga.
Längtar tillbaka
till sammetsmjuk skymning.
Att den
liksom dina varma andetag
skall omsluta
med sin trygghet
skönhet
värme.
Att omslutas i skymning
mjuk som av en berusning
att aldrig behöva vakna
i det vita igen.




Fri vers av Amphora
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-24 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amphora
Amphora