Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstämning

När tallriken slog i bordet började jag glufsa i mig gröten snabbt som bara den.

...nä, ingen mandel idag heller.




Övriga genrer av Preacher
Läst 212 gånger
Publicerad 2005-12-02 15:10



Bookmark and Share


  yoyyo
:D

ler
2005-12-23

  Teddy
..gillar inte gröt...din text däremot...sådär lagom en grå dag som denna.
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Preacher
Preacher