Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shinobi.


Svart.
Vitt.
Rött.

...iskall klinga sjunker in i mörkret.




Fri vers (Fri form) av Preacher
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-09 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preacher
Preacher