Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'erfarenhet' av tramp, föranledde min kommentar. (orden 'som', 'helst', 'någon' samt 'tvärtemot' är inlagda i efterhand som en rättelse eftersom dessa föll ur den ursprungliga versionen pga ren distraktion av skatan här utanför)


Kritik på en text 534 - Uttalat missnöje





jaså, jag trodde
inte det hade
någon helst betydelse

för erfarenheten om
det var något
man borde ha

gjort eller inte.
Att där fanns
en inbyggd värderingsgrund.

Eftersom jag som
inte hade någon
aning om det

så tror jag
dig heller inte.
Utan anser tvärtom

att erfarenheten jag
gjort av att
läsa den här

texten var någonting
som jag absolut
inte skulle ha

gjort, bara jag
haft vett att
'veta bättre innan'.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-25 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP