Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bönen om nåt nytt


jag ber om mer.

mer än dagarna och nätterna.
när jag är liten som ett sandkorn
eller hyperaktiv och fullare än vad Jag behöver.
för att känna.

inget kan tysta mej, när jag skriker ut mina sanningar.
men jag tror knappast att nån lyssnar.

bara lite sval mossa, bara lite nytt gräs
under våra fötter, mellan våra tår.




Fri vers av fyndighetsberättaren
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-25 14:16



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
tycker om sättet du skriver på! :)
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

fyndighetsberättaren
fyndighetsberättaren