Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text av lars gustavsson inspirerade till kommentaren, han har blockerat mig från att kommentera på hans sida, men det går ju att 'åsidosätta' på detta viset så att blockaden mot mig blir synnerligen verkningslös.


Kritik på en text 535 - imaginär kommentar





Ett inte så illa pinkat försök. Jag hade dock hellre sett visst mellanrum mellan verserna. Blir mer svårläst så här. Men texten innehåller inga stavfel eller formfel vad jag kunde se, själva textens innehåll bär även på ett bekant budskap som många nog kan tänka sig att skriva under på, trots att otack ofta nog är världens lön.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 10:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att läsa texter 'oinloggad' har fördelen att registreras som 'ej medlem' och det kan sätta myror i huvudet på 'en bästa' eller 'en bäste'...
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP