Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljuset av mörkertider bleknar vintern



Blodspår i vit snö
fjällrävens sista vandring
innan han ska dö
kylan biter i pälsen
finner lä under björken

vinden yr sopar
igen alla spår efter
en lång kall vinter
innan knoppar slagit ut
när morgonen gryr

syns i siluett
en dvärgbjörk och ett skelett
skuggor från vintern
mörka minnen bleknar i
ljuset av vårens ankomst




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-27 16:50



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Vilka bilder! Här är det som att fastna i känslospektrats egenfångade Kodaksögonblick av naturen. Välskrivet bildspråk! Finner det lätt att se det hela för mitt inre öga
2010-11-28

  Seglaren
fint om väder
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP