Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här följer några små strofer, små insikter som poppat upp...


Innersta kretsen

Jag har gjort plats
i min trånga värld
för vidsynta
långbenta och
allmänt positiva


Jag har utvidgat
min innersta krets
till att omfatta
mig själv!


Jippie!
Hela mitt inre
och hela mitt yttre
vill åt samma håll




Fri vers (Prosapoesi) av peoesson
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-27 20:48



Bookmark and Share


  •AW•
Ja visst blir man glad när man inser att man har vågat att släppa på sina egna påhittade begränsningar!!!
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson