Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Den simpla inställningen' av Max Poisé, inspirerade till kommentaren. De tre sista orden kom till för att passa formatet. (Bilden är tagen på Mars, den röda planeten)


Kritik på en text 537 - I all enkelhet



Få saker skärper
sinnena som en
ständigt vandrande smärtförnimmelse.

För att man
skall slippa glömma
att livet är

värt att leva
trots allt. Samt
att huvudet fortfarande

sitter där det
skall även om
det känns som

illa påskruvat. En
värld utan basilika
och ingefära skulle

dessutom kännas svår
att leva i.
Om man säger.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-28 00:31



Bookmark and Share


    Mimmi17
Mycket bra, speciellt om det illa påskruvade huvudet.
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP