Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adventsänglarna

Vita stjärnors fall
gnistertäcker mjukt hård mark
änglars landningsplats




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 545 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-11-28 11:52



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh!.. det är det här med änglar som gör det hela så vackert.. applåder
2011-01-22

  aol
underbar vacker haiku
2010-12-17

  Gunilla VIP
Vackert!
Ljuvt!
Applåder!
2010-12-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som musik
Din haiku
är både
vacker
och unik!
2010-12-07

    ej medlem längre
Vintrigt härlig haiku!
2010-12-02

  Bjarne Nordbö
Perfekt.
2010-11-29

    Bodil Sandberg
Så fantastiskt fint stämningsfullt SOM EN TAVLA UPPMÅLAD!!underbart!!
2010-11-29

    Lengum
"gnistertäcker mjukt hård mark", väldigt fint :-)
2010-11-29

  anits VIP
Ljuvliga rader
2010-11-28

    Tea Alex
Åh precis sådär kändes det när jag var på en kort promenad idag. Mörket låg över den parken jag sakta gick igenom. I fönstren lyste adventsljusstakar och allt var stilla.

:)
2010-11-28

  aol
underbart vännen,
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm