Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adventsljusstake.


Vinterkaos

Svart

i hårt, kallt material

Hjärtan utskurna

längs sidan


Vita enkla stearinljus


Sprider lugn

i vinterstormen




Fri vers av Tea Alex
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-29 15:22



Bookmark and Share


  ULJO
En ljusstake i den enklaste form sprider ljus och värme i kalla vinternatten.
2010-11-30

  Måna N. Berger
Känns som ett skyddat rum!
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex