Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är friheten?

Det gör ont.
Ångesten griper tag, jag vill skrika.
Djävulen viskar, hennes ord blir så tydliga.
Ensamhet och mörker.
Och lilla underbara Baloo, finaste.
Kärlek.


Sedan kommer hon igen, Djävulen, och slår.
Smärtan hon vill åt, paniken som ryker.
Rädslan.
Det är så det ska vara.
Friheten känns så långt borta.




Fri vers av Emelie Olofsson
Läst 248 gånger
Publicerad 2010-11-29 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Olofsson
Emelie Olofsson