Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har sårat mig... Igen!

Ett slag i ansiktet,
En spark i magen,
En elak kommentar.

Ingenting av det känns,
så som detta gör




Fri vers av Emelie Olofsson
Läst 256 gånger
Publicerad 2010-11-29 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Olofsson
Emelie Olofsson