Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är lätt inspirerad av en kvinna som skriver här inne, Carola Hedelius. Jag var nyss inne och läste en allez ny text av henne och höll förstås genast på att gå i taket bara jag läste några få rader. Gripen av ordens makt föll jag genast i trans.


Något litet om kärlek (femtiosjuttonde kapitlet)



I en bok av Edgar Allan Poe kan man hitta en novellett som heter 'Det skvallrande hjärtat', vilket låter som en skvallerspalt utan att dock vara det.

Kärleken till läsande av böcker kan ofta nog springa ur att ha läst kortare texter som i förbigående.

På ett snarlikt sätt kan kärleken upplevas. Kärleken till små tillfällen kan likt en eld som skapas ur en gnista, fås att flamma upp och bli direkt farlig för alla inblandade.

Om du är rädd för kärleken, se till att läsa en god bok först, det lugnar nerverna. Prova gärna 'Petterson och Bendel' men tänk på att då den innehåller stycken av kärlek, hårt hålla i hatten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-30 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP