Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

udda

Jag ser dem ,
skrattande och ivriga
pressar fram ett leende
för att inte väcka misstankar,
känner hålet inom mig
växa tills det börjar trycka
mot bröstkorgen och bränna under ögonlocken.
Jag försöker trycka tillbaka känslan
reparera hålet,
men jag vet ändå
att jag egentligen bara gör hålet större.




Fri vers av tomheten
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-01 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomheten