Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återuppståndelsen

Vi tog det vi hade
och krossade det
alla minnen och all kärlek
föll ner i den svarta ravinen
och vi hoppades på att
få glömma allt
du ville börja om på nytt
med mig
men jag gick emot dig
och då beslöt du dig
för att utesluta mig ur ditt liv
och för att göra saker
som du visste sårade mig
men jag skrattar i ditt ansikte
och spottar på dina skor
Jag behöver inte din bekräftelse mera.
Fast jag alltid stod i skuggan ,
och du har svårt att förstå det ,
men jag har faktiskt ett liv , jag också !




Fri vers av tomheten
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-02 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomheten