Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förolämpningen

I väntan på
att få allt hopp
och alla goda tankar
påtrampade
som en snöflinga , skör
går med tunga steg
och oro i själen .
Hur ska man idag visa sin nonchalans?
med ett falskt leende ,
kanske inte visa känslor alls,
vara oberörd.
jag har ett namn för denna situation:
den långa vägen till förolämpning.




Fri vers av tomheten
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-03 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomheten