Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två världar

varje dag stiger jag upp ,
går in i min karaktär
direkt jag möter andra människor,
den glada och sociala jag ,
utan problem och som svävar
på moln.
men direkt jag är ensam
blir jag den riktiga jag
den känslolösa
tomma människa
jag är
utan mening
utan mål
som endast vill
bli förstådd.




Fri vers av tomheten
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-03 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomheten