Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiskt

Över frusna sjöar och gnistrande skönhet går mina blickar

Midnattsblå är himlen som bäddar in natten i stjärnor

Ljuslyktor slår sitt ljus över tjock is, det glimmar mot

sjöars djup

I din varma andedräkt ser jag ord, som bildar underbara sagor

Om iskristallers magi och tomtens existens

Snöflingors virvlande mot röd kind leker, kittlar.. Mot skyn

och evigheten åker jag släde

Nedbäddad i värme och vaggad i dina sagors trygghet..

Julens magiska tid lever i mitt sinne

Trollar fram skatter och ger mig tillbaka min barndoms minnen




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-03 20:45



Bookmark and Share


  firefire
vackert!
2010-12-04

  karenina VIP
fina bilder i denna vackra vintersaga
2010-12-04

  Katinka VIP
En gistande vacker vintersaga. Fint diktat!
2010-12-03

  Maiah VIP
härligt julig magi och stämning
2010-12-03

    ej medlem längre
6 poäng av 5 möjliga
2010-12-03

  Marlboroman/Hg VIP
Sicken svenska! Lika klar som en snökristall! Otroligt välformulerat!
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish