Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord!


Avskrivning!

Min dröm,
mitt liv,
min verklighet!

Blir den någon
gång sann?
Allt känns
så tillgjort,
med alla måsten,
alla lögner
och falskhet.

Ibland känns
även
sanningen falsk.
Fast sanning
bränner ibland
mer än vad en
lögn gör.

Fast för att
kunna leva måste
man nog bli
bränd någon gång.
Eller?

Så många
frågor man
vill ha svar på,
man får ligga där
å flyta bland
svarta och rosa
små moln,
men man blir
inte ett dugg
vettigare för det.

i morgon är
det en ny
dag, med
nya lögner
och nya
sanningar.

Det är bara
att vandra
på, genom
ett hav av
hopplöshet!




Övriga genrer av Sandra Odhage
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-12-03 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja... tyvärr måste man bli bränd nån gång. Människor är inte alla gånger trevliga. Men du... Imorgon ska du inte vandra i ett hav av hopplöshet. Utan vid stilla vatten av ro, hoppas jag...
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Odhage