Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara få en del att förstå att det mesta är upp till en själv. Och att man har förmågan att påverka mer än vad man tror.


Frihetskämpe.

Jag söker friheten, jag är en frihetskämpe jag klampar upp min egen stig, utan att följa alla stadgar.

Jag gör mina egna val och lyssnar till MITT eget hjärta. Istället för att ta den raka utstakade vägen tar jag den lilla slingriga ojämna vägen.

Visst blir det svårare, men jag är en kämpe, jag vill slita för att få det jag vill ha.

Många är helt enkelt nöjda med att bara sitta och se sitt liv passera utan att ha förmågan att påverka vad som sker.

Vill bara säga, erat liv-erat val.




Fri vers av Sandra Odhage
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-10-05 23:49



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Kloka ord
av en klok tjej
Skriv på!
/Åsa
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Odhage