Skriven på melodin "Belle of Belfast City"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven på melodin "Belle of Belfast City"




INBJUDEN

flamma stolt

mot dunkel sky

det finns en plats

dit du kan fly

röda ros

i ronneby

Guds nåd är varje

morgon ny

 

Han är mäktig

Han är stor

Han är både

far och bror

Han är väldig

Han är störst

Han kan släcka

all vår inre törst

 

 

mamma stolt

i daglig strid

en källa finns

att vila vid

svalka dig

med himmelsk frid

hugsvalelse

i hektisk tid

 

 

Han är mäktig...

 

 

världen vred

vår tid ur led

och vinden viner

kall och vred

men Guds Ord

ger oss besked:

att utan frid

ges ingen fred

 

Han är mäktig...

 

 

LARZ GUSTAFSSON    4/12 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-04 17:00



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Om du sjunger så lyssnar jag gärna...en fin låt , full av omsorg
2010-12-04

  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt
2010-12-04

  Måna N. Berger
En originell kombination! Skulle vilja höra dig sjunga den!
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP