Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNUTTIFIERINGSSKVADRONEN

här kommer snuttifieringsskvadronen

nu är det vi som anger tonen

som i den gamla sovjetunionen

fast med en smidigare stil

nu talar vi om toleransen

och om att alla ska få chansen

har ingen gräns för acceptansen

softistikerad och servil

ja, vi är alltid lika snälla

ända tills någon börjar gnälla

och några oppositionella

ifrågasätter det vi gör

då måste silkeshandsken slängas

och oroslementen hängas

vi har ju stålhätta på kängan

för vi är hårda innanför

och hjälper inte det brutala

så kan vi skvallra och förtala

vi är ju tämligen verbala

så det är inte nåt problem

mobilisera opinionen

så kväser vi oppositionen

snuttifierande skvadronen

ett värn mot dig som är extrem

LARZ GUSTAFSSON 090122






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-04 17:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Väcker tankar
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP