Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axel mot axel

Att sitta axel mot axel med honom
spelar ingen roll
när han håller hand med flickan
på hans andra sida




Fri vers av Jotic
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-05 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jotic