Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 ( repris) Från mitt hjärta till ditt, K..




Önskar jag kunde ge dig ett annat liv

Ditt leende matchar din trötta blick, orken finns inte där längre

Jag hade önskat att jag kunde sudda ut ditt liv och rita det på nytt

Ett värdigt liv, ett som passar din egentliga person, den som lever

djupt på insidan, i ditt mjuka hjärta.. Du brukar säga att jag är den enda

människa som du kan prata med, sådär på riktigt, naket och ärligt

Men det finns gånger i livet, som du skrämt livet ur oss i familjen

Gånger som jag uppriktigt, hur hemskt det än låter, önskat att

du bara fått dö.. För jag vet att du lider av livets hårda törnar

Och vi runt omkring likaså, vi har gått rond efter rond med

djävulen som förande dansör, uppgivet har vi sett dig falla

om och om igen.. Jag vet att du är trött nu, så jäkla trött..

Ångesten följer i ditt destruktiva fotspår, men där kan jag se att

den måste göra det, för annars skulle du aldrig förstå, vad du

gör mot dem som råkat illa ut när de träffat dig.. Önskar så, att ditt

liv blivit annorlunda, jag vet att du har försökt, på riktigt försökt

att få ordning på det, men efter många år av kämpande är

glöden i din kropp släckt.. Men kanske, om jag önskar riktigt hårt

så kanske du kan resa dig ur askan, som en fågel Fenix

På nytt igen..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 982 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2010-12-05 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att älska och hata och att bli älskad och hatad är väl människans lott.
2020-04-17

  blekhet VIP
Mycket starkt! Gillar skarpt!
2014-12-18

  Eva Langrath VIP
Stark och medkännande text .
2012-10-13

  Kalle.O
Stark och verkligen läsvärd!
2011-10-06

    vilgot hellros
bra skrivet
2011-03-16

  Filosofen2
Som om du skrev om mig
2011-02-28

    ej medlem längre
Somliga verkar vara för goda för den här världen . . .
starkt och gripande!
2011-02-26

    ej medlem längre
Väldigt gripande text !!!
2011-02-07

  Veronic@
Läser, känner igen, fäller tårar, ärligt & naket,
2011-01-30

  Katinka VIP
Mycket välskriven och berörande text.
2010-12-05

    ej medlem längre
Väldigt fin.
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish