Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betyder ankomst...


Advent

Tidlösa hymner
En gossolist har fått
en finne




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 1104 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-06 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte värre...
2013-02-10

    ej medlem längre
Riktigt fyndig!
2010-12-07

  © anakreon VIP
Igenkännande leende
från en f d finnig
goss-sopran!
Calle
önskar God Jul
2010-12-07

  Seglaren
rolig
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP