Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer än så



Vi lät snön falla
Utanför fönstren
Vi stängde om vintern
Blått ljus och frost

Vi lät våra kroppar
Flätas samman
Och i hetta brinna

Jag lät dig smeka mig i nacken, precis så
Med dina läppar
Och det var fint

Det var fint då
Men jag ville nog aldrig
Att vi skulle vara


Mer än så








Fri vers av J. E. A
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-06 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J. E. A
J. E. A