Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERGÅNG FRÅN UNDERGÅNG

kom över till befriat område

och gör motstånd tillsammans med oss

du blir en kampkamrat av Guds nåde

du är en hejare på att slåss

du vet, rebellflickan joe hill sjöng om

hon bleknar när du tar dig ton

och Gud vill uppenbara Sig för dem

som inte fått någon revolution

 

ja, du behövs på barrikaderna

hela evigheten står ju på spel

Gud älskar alla milliarderna

men alltför många har gått fel

du tror att kärnkraften är fienden

men det finns farligare ting

en dag är alltihop förbi och sen

så slocknar trollspöt, tingeling

 

 

kliv över gränsen till befriat land

det är ditt viktigaste steg

vandra tillsammans med ett folk i brand

en smal men livgivande väg

Han som har kommit för att tända eld

har själv gått före ända fram

och man blir aldrig riktigt återställd

förrän man renats från sin skam

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-08 06:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, sanna rader
2010-12-08

  Elaine.S VIP
Det är så sant, en dag tar allt slut, bara sådär, vårt jordeliv

"en dag är alltihop förbi och sen

så slocknar trollspöt, tingeling"
2010-12-08

    Tea Alex
Hett och intensivt.
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP