Mel: "Om du nånsin kommer fram till Samarkand" (T Bergman)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mel: "Om du nånsin kommer fram till Samarkand" (T Bergman)




OM DU NÅNSIN KOMMER FRAM TILL JESU FAMN

 

 

mörkret tätnar på vår jord

i midnattstimman

nutidsmänniskan är villrådig och yr

man försöker dränka sorger

som kan simma

man försöker fly från samvetets tortyr

och jag önskar att just du fick lära känna

den enorma kraft som finns i Jesu namn

det finns broar som just du behöver bränna

om du nånsin ska nå fram till Jesu famn

Han har väntat på att du

ska komma nära

så att Han får bli din Hjälpare och Far

Han som håller Sina skapelser så kära

att Han gav Sitt liv för alla och envar

medan sanden i ditt timglas

bara rinner

så står Mästerlotsen redo i Sin hamn

allt är flyktigt här på jorden

allt försvinner

men det finns en säker tillflyktsort och hamn

 

LARZ GUSTAFSSON 5/6 2010 ( Musik: T Bergman )






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 19:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåder !!
2010-12-09

  anits VIP
Vackra rader, tycker om
2010-12-08

  Elaine.S VIP
En fin låttext med mycket omsorg i.
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP