Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad händer

jag undrar
vad händer när man dör
jag vet
man slutar andas
hjärtat slutar slå

vad händer sen
man slutar finnas
livet tar slut
vart tar man vägen

himlen
var finns den
är alla välkomna
kanske inte
får jag komma

jag undrar
vad händer när man dör




Övriga genrer av Marijanna
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-12-04 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marijanna

Senast publicerade
vad händer
* Se alla