Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten bön

Ber en liten bön

du som ser vad som i var mans hjärta står skrivet

du som läser min själ som en öppen bok

läs då mellan raderna i min bok!









Fri vers (Fri form) av JohannaMJansson
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-08 20:57



Bookmark and Share


  aol
vackert talande med ett stort djup,
2010-12-21

  Hannah Norman
underbar dikt! gillar starkt!!!
2010-12-08

  Hannah Norman
underbar dikt! gillar starkt!!!
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson