Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker att det är värt det

Vad du än tänker
tycker jag det är värt det

vad du än känner
tycker jag det är värt det

vad du än visar
tycker jag det är värt det

vad du än väntar på
tycker jag det är värt det

vad du än ser
tycker jag det är värt det

vad du än tror
tycker jag det är värt det

vad du än tycker
tycker jag det är värt det


Vad tycker du?




Fri vers av Julia Vivvi
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-09 15:49



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Jag?
Frågar du mig!
Vad kul!
Och det enda svar som jag har att ge till dig är att jag tycker samma som du!
:)

Kram¨
¨
Ken
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Julia Vivvi
Julia Vivvi

Mina favoriter
'Kärlek, ljuva kärlek'