Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår vän Kerstin begravdes i Kungshamns kyrka idag.Hon var inte medlem på poeter.se men en ofta återkommande läsare.

 




Till Kerstins minne


 

När rosen fäller sina blad

förblir man ändå märkligt glad

att ha fått uppleva den knopp

som nu har gått från blom till stopp.

 

Ty doften från en vissnad ros

bjuder på liv och lite blues

som är en lisa för var själ,

en känsla som man vårdar väl.

 

Varenda stig kan resolut

nå fram till ett oväntat slut.

men vandringen var allting värt

och minnet är oss alltid kärt.

 

Så njut av livets sista gåva

den att få lugnt och ostört sova.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-10 19:41

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Seglaren
har inte hört om Kerstin som dött.
Ändå, din avskedsdikt är fin
2010-12-10

  prinscess VIP
den här har du skrivit vackert till Kerstin alla ska vi ju den vägen vandra döden skrämmer mig
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP